Fostul golgeter al Stelei si-a dat acordul de-a juca la campioana Romaniei!

Dupa ce s-a despartit cu scandal de Steaua, atacantul a fost la un pas de a semna cu gruparea cipriota Anorthosis Famagusta, insa negocierile au esuat.

Astfel, intrenationalul grec s-a intors pe plaiurile mioritice in culorile CFR-ului, scrie gsp.ro.

"Stiam de cateva zile ca va veni la noi Kapetanos, aveam un acord verbal cu el, tocmai de aceia l-am lasat pe Bjelanovic sa plece la Atalanta. Pana la urma am semnat pe trei ani si jumatate. Sunt foarte multumit de campania de transferuri, am adus calitate, nu cantitate. Aveam nevoie de un portar inalt, de aceia a venit Minca, nu aveam cum sa il luam pe Tatarusanu sau Pantilimon. Maftei e o solutie foarte buna pentru flancul drept al apararii, iar Nicoara are un potential extraordinar ca mijlocas.

Era nevoie si de un atacant de careu, tocmai de aceia am inceput tratativele cu Kapetanos. Am incredere ca el poate deveni golgheterul Romaniei in tricoul nostru. Campania de transferuri e aproape gata. Mai aducem un atacant, dar numai daca pleaca Traore", a spus Iuliu Muresan pentru www.prosport.ro.

"Am fost atras de proiectul de la Cluj si organizarea pe care am vazut-o la ei in toti anii de cand sunt in Romania. CFR are sanse la titlu, de asemenea si Steaua mai poate sa ia campionatul. Acum conteaza numai CFR pentru mine, nu as vrea sa mai vorbesc prea mult despre clubul din Ghencea. Steaua e un capitol inchis",
a declarat Kapetanos pentru www.prosport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.