Francezul Florent Amodio a castigat, sambata, proba individuala a Campionatelor Europene de patinaj artistic, desfasurate la Berna, in vreme ce romanul Zoltan Kelemen s-a clasat pe locul 21, informeaza site-ul oficial al competitiei.
Florent Amodio, in varsta de 20 de ani, a obtinut un punctaj total de 226.86, castigand astfel titlul european la prima sa participare la competitia continentala pentru seniori, transmite MEDIAFAX.

Pe locul secund s-a clasat un alt francez, Brian Joubert, care a primit din partea arbitrilor 223.01 de puncte. Ultima treapa a podiumului a fost ocupata de cehul Tomas Verner, cu 222.60 de punte.

Romanul Zoltan Kelemen s-a clasat pe pozitia 18 la programul liber, cu un punctaj de 110.12, avand un total de 160.50. Romanul a ocupat astfel locul 21 in clasamentul general al competitiei de la Berna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.