Ravan e primul nume pe lista lui MM la Steaua, in timp ce cuplul Mircea Sandu-Lupescu se gindeste la Piturca pentru a suplini o eventuala demisie a lui Lucescu jr.
Doua luni mai sint pina la Bosnia - Romania, partida cruciala pentru viitorul primei reprezentative, al actualului selectioner, dar si, surprinzator, al unuia dintre cele mai importante cluburi din Liga 1: Steaua. Pe axa "nationala"-Razvan Lucescu-Steaua-Victor Piturca s-ar putea produce niste transferuri "bomba" la nivelul bancilor tehnice ale echipei nationale si trupei din Ghencea, scrie GSP.ro.
  • Prima mare mutare: Lucescu in Ghencea!
Cea dintai consecinta posibila a unei rupturi dintre Razvan Lucescu si Federatie ar putea fi un adevarat soc pentru fotbalul romanesc. Actualul selectioner e primul nume pe care Mihai Stoica il are pe lista inlocuitorilor lui Marius Lacatus.

Mai mult, MM le-a spus apropiatilor ca in momentul in care Razvan Lucescu va ramine liber, imediat il va oferta pentru a veni "principal" la Steaua, considerindu-l tehnicianul ideal pentru actualul lot din Ghencea. De fiecare data cind are ocazia, in public si nu numai, Stoica vorbeste la superlativ despre Il Luce junior.

  • A doua mare mutare: Piturca in locul lui Lucescu

O alta consecinta surprinzatoare pe care ar putea sa o produca plecarea lui Lucescu junior ar fi chiar in privinta succesorului sau. In cercurile federale se discuta tot mai intens despre o intentie a cuplului Mircea Sandu - Ionut Lupescu de a-l readuce pe Victor Piturca la Casa Fotbalului.

Cele doua parti s-au despartit in urma cu aproape doi ani, mai precis pe 1 aprilie 2009, atunci cind s-au irosit definitiv sansele de calificare la Campionatul Mondial din Africa de Sud.

Citeste pe GSP.ro argumentele pro si contra ale acestor doua permutari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.