Sora lui Cristiano Ronaldo, Katia Aveiro, sustine ca mama copilului fotbalistului a murit.
"Nu exista nicio femeie care il suna tot timpul. Nu este nicio mama, niciun telefon, nimic. Mama copilului a murit. Copilul nu are o mama", a spus Katia Aveiro, in varsta de 33 de ani, potrivit The Sun.

In iunie 2010, cand a anuntat ca este tatic, Ronaldo declara ca mama micutului vrea sa ramana in anonimat si ca toate drepturile parentale ii apartin lui.

In schimb, la inceputul lunii, Sunday Mirror a scris ca mama copilului lui Cristiano Ronaldo este o tanara studenta din Marea Britanie care regreta acum faptul ca a renuntat la drepturile parentale si isi vrea fiul inapoi. Potrivit sursei citate, tanara ar fi primit 10 milioane de lire sterline pentru a renunta la copil.

Sora lui Ronaldo a adaugat ca baietelul lui Ronaldo este crescut de mama lor, Dolores, in varsta de 55.

"Copilul este al nostru. Nu voi spune cum a ajuns la noi, dar garantez ca este fiul fratelui meu, nepotul meu, sange din sangele nostru. Mama lui este mama mea, persoana care sta cu el 24 de ore pe zi"
, a explicat sora fotbalistului portughez.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.