Primaria Capitalei cere avizul Consiliului General pentru construirea unui bazin acoperit de inot de dimensiuni olimpice in Parcul Tineretului, investitie ce se va ridica la o valoare de peste 3,5 milioane de euro, potrivit estimarilor autoritatii locale.

Potrivit proiectului de hotarare care va fi luat in discutie de consilierii municipali la sedinta de joi a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, bazinul de inot va avea dimensiunile olimpice, respectiv 50 de metri lungime pe 25 latime. Bazinul va fi acoperit, iar tribunele pentru spectatori vor avea 1.056 de locuri, potrivit MEDIAFAX.

Complexul de natatie va fi dotat cu spatiile necesare pentru organizarea de competitii: vestiare si zone de recuperare.

Investitia ar urma sa coste 3.654.613 euro, bani ce vor proveni fie din bugetul propriu al municipalitatii, fie printr-un parteneriat public-privat.

Primaria afirma ca doreste ca investitia sa fie amplasata in Parcul Tineretului pentru a crea "o legatura stransa intre dezvoltarea acestui amplasament si functionalitatea zonei deja existente, a carei tema principala este tineretul", in zona fiind situate si Palatul Copiilor si Sala Polivalenta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.