Un jucator al nationalei Argentinei a ratat de la o distanta de 1 metru, cu poarta goala, in timpul unui meci al Campionatul de tineret al Americii de Sud.
In Peru se desfasoara in aceste zile turneul final Campionatul Sud-american de fotbal rezervat echipelor de tineret. Argentina si Brazilia sunt deja calificate in faza urmatoare, dar urmasii lui Maradona exceleaza nu numai in joc.

Potrivit Realitatea.net, Bruno Zuculini, un pusti de 17 ani, mijlocas la formatia Racing Avellaneda, a trecut pe primul loc in ceea ce priveste Topul ratarilor pe 2011. In meciul cu Peru, acesta a reusit sa trimita in transversala, desi se afla la doar un metru de linia portii. S-a revansat zece minute mai tarziu, cand a reusit golul victoriei Argentinei (2-1).

Bruno Zuculini este fratele mai mic al lui Franco Zuculini (20 ani), fotbalist care joaca pentru Genoa, potrivit 101greatgoals.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.