Antrenorul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Razvan Lucescu, a declarat, vineri seara, ca 2011 este un an important pentru fotbalul romanesc si ca spera ca prima reprezentativa sa-si ia revansa dupa un an mai putin bun si sa se califice la Campionatul European.
"Este un an important, la fel precum ceilalti. Anul trecut a fost foarte slab si acum asteptam revansa. Este un an important pentru fotbalul romanesc si sper ca vom reusi sa ne calificam mai departe. Sunt increzator, pentru ca avem un grup bun, care isi doreste acest lucru, cu jucatori seriosi. La turneul din Cipru vreau sa vedem niste jucatori care au evoluat la echipa nationala de tineret. Multi dintre ei au confirmat in Liga I. Este un prilej sa pregatim meciul cu Bosnia. La acest turneu vor participa Ucraina, Suedia si Cipru. Vor fi probabil 30 de jucatori, pentru a acoperi doua zile la rand", a declarat selectionerul, citata de MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.