Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat ca transferul jucatorului brazilian de la Gloria Bistrita, Junior Moraes, nu se va realiza in proportie de 90 la suta, insa are o oferta de a aduce un atacant din zona araba, la recomandarea tehnicianului Cosmin Olaroiu.

"Am avut o corespondenta pe mail cu Moraes, ne-a transmis pe mail pretentiile lui. E vorba de 300.000 de euro pe an si inca 300.000 la semnatura. Chiar daca am rezolva aceste lucruri, nu vrea sa semneze un contract pe cinci ani, ci numai pe trei. In proportie de 90 la suta cazul e inchis. Cat de curand e posibil sa vina un atacant peste tot ce avem in Romania. O sa vina imprumut, noi sa-i platim doar salariu. Este un fel de cadou al lui Olaroiu pentru mine. Oli a spus ca e peste tot ce avem noi in tara si il cred. E din zona Arabiei", a explicat Becali, citat de MEDIAFAX.

Steaua este in cautarea unui atacant dupa transferul lui Bogdan Stancu la Galatasaray. Pentru transferul lui Junior Moraes, Becali preciza ca ofera un milion de euro, 700.000 Gloriei Bistrita si 300.000 jucatorului la semnatura, iar atacantului brazilian ii ofera un contract de 120.000 de euro pe an.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.