Desi il declarase netransferabil pe Bogdan Stancu, finantatorul Stelei, Gigi Becali, a fost de acord sa-l cedeze pe golgheterul din Ghencea la Galatasaray.

Steaua si Galatasaray au batut palma pentru trecerea atacantului Bogdan Stancu la echipa antrenata de Gica Hagi. In urmatoarele ore, Galata va organiza o conferinta de presa in cadrul careia Bogdan Stancu, care a plecat deja din cantonamentul Stelei spre Istanbul, va fi prezentat oficial.

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a confirmat voalat transferul, explicand ca nu poate spune prea multe inainte de anuntul oficial al celor de la Galatasaray, scrie Realitatea.net.

"Veti afla toate detaliile din conferinta de presa pe care o va face Galatasaray la Istanbul peste cateva ore. Ei au niste reguli ale lor, e un club cotat la bursa si asta este pretentia lor. Giovanni (Ioan Becali, n.r.) pleaca acum cu un avion privat la Istanbul", a spus Becali, refuzand sa dezvaluie mai multe.

Site-ul cnnturk.com scrie ca Steaua va primi 5,6 milioane de euro, plus 20% dintr-un viitor transfer, in schimbul lui Bogdan Stancu, scrie sport.ro.

Site-ul fanatik.tr anunta ca Stancu va castiga 7 milioane de euro in 3 ani si jumatate;


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.