Fostul fotbalist locuieste in prezent in Brescia, incercand sa gaseasca un post de antrenor. Desi a facut performanta in Italia, romanul a ajuns subiectul unei emisiuni care se ocupa de vedetele uitate.

Sky Italia l-a gasit pe Florin Raducioiu la Brescia si vrea sa-l ajute sa-si gaseasca ceva de munca, numindu-l „singurul fotbalist care a jucat si care a marcat in Serie A, Liga A (fosta Divizie A), Premier League, Bundesliga e Ligue 1", potrivit Adevarul.

De curand, Raducioiu a obtinut libretul de antrenor si isi cauta o echipa, in Italia sau in alta parte.

Astfel, jurnalistii de la Sky i-au facut romanului un Curriculum Vitae, ca pentru orice somer care cauta un loc de munca respectabil. In CV este mentionat faptul ca fosta vedeta a jucat la: Dinamo Bucuresti, Bari, Verona, Brescia, AC Milan, Espanyol, West Ham si la Stockholm
.

Chiar daca a avut o cariera de invidiat, jucatorul a fost tinta ironiilor atat in Romania cat si in Italia. „As vrea sa le trimit un DVD celor de la Gialappa's si cu golurile pe care le-am marcat, ei au dat tot timpul doar ratarile", a comentat Raducioiu.

Click aici pentru video.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.