Fostul portar al Stelei, Robinson Zapata, va semna un contract pe doi ani si jumatate cu gruparea Galatasaray, la care va avea un salariu anual de un milion de euro, informeaza cotidianul Milliyet.

Potrivit sursei citate, Zapata este asteptat la Istanbul in aceste zile si chiar ar putea fi prezent la inaugurarea noului stadion al echipei antrenate de Gheorghe Hagi, Turk Telekom Aren, scrie MEDIAFAX.

In schimb, cotidianul Fotospor scrie ca Robinson Zapata este, alaturi de argentinianul Sergio Romero, varianta de rezerva pentru situatia in care Galatasaray nu va reusi sa il achizitioneze pe Manuel Almunia, de la Arsenal.

Galatasaray isi va inaugura noul stadion, sambata, festivitatile urmand sa inceapa la ora 18.00. De la ora 20.45, echipa lui Hagi va disputa primul meci pe Turk Telekom Arena, un amical cu Ajax Amsterdam. La eveniment va fi prezent si premierul turc Recep Tayyip Erdogan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.