Persoanele care si-au piedut locuinta in urma inundatiilor din 2005 si care care locuiesc in cele 188 de case construite prin Fundatia Crestina „Gigi Becali" pentru sinistratii din Vadu Rosca vor deveni, dupa sase ani de zile, proprietarii acestora.

Dupa aproape sase ani de la inundatiile catastrofale din 2005, oamenii vor deveni proprietari pe o locuinta. Primarul comunei Vulturu, Alexandru Mihalcea, a hotarat ca administratia locala sa faca toate demersurile pentru inta-bularea terenurilor si caselor pe numele sinistratilor care le-au primit de la omul de afaceri Gigi Becali. Acest lucru a fost posibil dupa ce omul de afaceri a declarat ca toate casele construite de Fundatia Crestina „Gigi Becali“ la Botirlau sunt ale oamenilor, scrie Monitorul de Vrancea.

„Plecand de la declaratiile facute de Gigi Becali, am decis la nivelul Primariei sa demaram procedurile legale care le permit celor care au in folosinta casele sa devina si proprietari cu acte in regula. In acest sens, in prezent se lucreaza la intocmirea dosarelor care contin documente precum hotararea Consiliului Local prin care au fost atribuite terenurile pe care au fost construite casele, procesele verbale de predare primire, schite, acte necesare pentru intabulare, in baza carora vor fi eliberate actele de proprietate", a afirmat primarul Alexandru Mihalcea, citat de sectiunea de sport a Click.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.