Atacantul grec al echipei Werder Bremen, Angelos Haristeas, a fost transferat pentru suma de 4,9 milioane de euro la gruparea Ajax Amsterdam, la care evolueaza si jucatorii romani Bogdan Lobont si Nicolae Mitea.
Transferul, care a fost anuntat initial de cotidianul german "Bild", a fost confirmat pe site-ul oficial al gruparii olandeze, care a precizat ca atacantul elen a semnat un contract valabil pana in iunie 2008.
Haristeas, in varsta de 24 de ani, a fost transferat la Werder Bremen de la Aris Salonic, in 2002, pentru suma de 3 milioane de euro. Autorul golului care a adus victoria nationalei Greciei in finala Campionatului European din acest an, Haristeas nu a fost titularizat foarte des la echipa germana, el marcand numai cinci goluri de la inceputul sezonului.
Atacantul grec il va inlocui la Ajax pe jucatorul suedez Zlatan Ibrahimovici, care a fost transferat la Juventus Torino in vara acestui an.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.