Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal are citeva zile in care a scapat de nebunia din fotbalul romanesc, chiar daca la noi fotbalul ocupa mereu prima pozitie in preferinte.
Alaturi de familie si de cei dragi, Dumitru Dragomir a acceptat sa vorbeasca despre lucrurile mai putin stiute din viata lui. Seful Ligii a dezvaluit pentru GSP.ro cind a plins ultima data si care au fost motivele, dar si despre greselile pe care le regreta.

- Domnule presedinte, nebunie mare la Liga!

- Acum e liniste, dar in timpul anului asta se intimpla aproape in fiecare zi. Nu e niciodata liniste, doar vin aici sa muncesc si sa rezolv toate problemele pe care le au cei care fac parte din fenomentul fotbalului romanesc. Mai gresesc si eu, ca nu sint geniu sa stiu tot!

- Trecind peste fotbal, cind a plins Dumitru Dragomir ultima data?

- Am plins! Dar a plins de fericire, nu de tristete. Cind m-am intors de la Paris le-am adus nepoteilor mei, Robin si Bogdan, trenninguri cu Barcelona, Real Madrid, Chelsea, Liverpool si Lyon. Le-am pus in casa, frumos pe canamea, iar cind nepoteii mei le-au vazut au sarit pe mine de bucurie. Seara, cind m-am dus la culcare mi-au dat lacrimile de fericire, pentru ca stiu ca pot sa fac lumea fericita. Sint bucuros si ii multumesc lui Dumnezeu ca am linga mine cei mai dragi oameni.

Citeste interviul integral pe GSP.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.