Cainii rosii" sunt pe locul sase in Liga I, la 10 puncte in spatele liderului Otelulul, iar Ioan Andone a anuntat ca principalul obiectiv al echipei este castigarea Cupei.
Dinamovistii s-au resemnat. Aflati la 10 puncte in spatele liderului Otelul, „cainii rosii" au anuntat, prin vocea lui Ioan Andone, ca principalul obiectiv este Cupa Romaniei, scrie Click.ro. Tocmai de aceea, la putin timp dupa terminarea turului, mai multi jucatori cu salarii mari au fost vanduti, sau au fost deja anuntati ca nu mai fac parte din lot.

Astfel, Adrian Cristea a ajuns la Universitatea Cluj, Ousmane N'Doye s-a transferat la Astra Ploiesti in timp ce Bazzi, Garat si Florin Bratu au fost dati afara. Mai mult, Marius Niculae si Andrei Cristea au fost anuntati ca sunt liberi sa-si caute echipe, astfel ca este foarte probabil ca returul sa nu-i mai gaseasca in Stefan cel Mare.

„Probabil campionatul va fi obiectivul numarul doi, dupa Cupa. Avem un inceput groaznic, trebuie sa luam noua puncte in primele trei meciuri ca sa mai speram la titlu. Sunt convins ca vom avea cel mai bun atac din tara, dar trebuie sa ne rezolvam si problemele din aparare. Nu se poate ca o echipa care inscrie 22 de goluri acasa, cat Otelul in toate etapele, sa primeasca 20. Daca primeam numai 10, eram pe primul loc in acest final de an", a spus Ioan Andone.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.