Rapidistii au devenit subiect de glume in presa din Anglia.
Rapid este luata peste picior de revista Four Four Two, dupa ce mai multi jucatori ai giulestenilor au fost dati afara din case si neplatiti. Sub titlul "Stelele Rapidului trimise pe bordura", revista Four Four Two prezinta situatia din Giulesti si le propune ironic rapidistilor sa participe la Cupa Mondiala a oamenilor fara locuinta, scrie Realitatea.net.

"Rapid a inceput sezonul cu niste rezultate impresionante acasa, iar asta ar fi trebuit sa insemne ca lucrurile merg bine. Din nefericire pentru jucatori, clubul a fost mai putin interesat sa le plateasca salariile, iar forma de «acasa» n-a mai insemnat nimic atunci cand nu ai o casa la care sa mergi. In situatia data, Rapid ar putea participa fara probleme la Homeless World Cup (n.r. Cupa Mondiala a oamenilor fara locuinta)", scriu cei de la Four Four Two.

Cassio, Rui Duarte, Candido Costa, Bozovici si Spadacio sunt doar cativa din jucatorii care au avut probleme cu neplata banilor sau datul afara din locuinte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.