Marius Lacatus a spus ieri ca "dorinta mare de a reveni in Ghencea m-a facut sa accept o functie neobisnuita pentru mine"

Ieri, putin dupa prinz, Marius Lacatus a batut palma cu managerul general al Stelei, Mihai Stoica, devenind automat noul presedinte executiv al campioanei. Cind a iesit din biroul lui MM, a explicat decizia luata. "Mi-am dorit prea mult sa ma intorc in Ghencea ca sa pot refuza o asemenea propunere. Dorinta mea de a fi din nou la Steaua a contat enorm in hotarirea luata, chiar daca am acceptat o functie necunoscuta si neobisnuita pentru mine. Sint convins ca nu va fi usor, insa mie nu mi-e frica de nimic", a spus Lacatus (41 de ani), care apoi a glumit: "Nu o sa ma vedeti in fiecare zi la costum, ci doar atunci cind Steaua are meci".

"Vom vedea daca Lacatus va cobori in iarba"

Posibilitatea ca Lacatus sa coboare la un moment dat in iarba pentru a prelua functia de antrenor a fost comentata de Gigi Becali: "Daca vom avea nevoie vreodata, vom vedea atunci. Dar eu cred ca el, ca presedinte, va trebui sa aduca un alt antrenor".

LACATUS DESPRE...

... venirea la Steaua
"Ma intorc in Ghencea cu inima deschisa. Voi incerca sa fac o treaba buna. Daca voi putea, va fi bine, daca nu, voi renunta"

... sotia sa, Mariana
"Eu mai glumesc cind spun despre ea ca e sefa. Nu s-a bagat niciodata in problemele mele de fotbal, dar e normal sa ma consult si cu ea in astfel de decizii pentru ca a fost tot timpul alaturi de mine"

.... relatia cu jucatorii
"N-o sa le cer sa-mi spuna 'Presidente>>. Respectul vreau sa mi-l arate pe teren, prin victorii si c mai multe trofee"

Cine va conduce, Laca sau MM?

Patronul Stelei, Gigi Becali, a comentat ieri daca Lacatus va fi subordonat in club managerului general Mihai Stoica. "Marius este presedinte, adica numarul unu in club. El nu raspunde decat in fata mea, nu e normal? Nu va raspunde nici in fata nepotilor mei, chiar daca le-am vindut lor toate actiunile", a declarat Becali. "Nu conteaza cine va fi numarul 1 si cine numarul 2, important e sa mearga Steaua perfect. Sper ca o sa ma inteleg bine cu MM", a spus si Lacatus.

Conducerea Stelei

Gigi Becali patron
Mihai Stoica manager general
Marius Lacatus presedinte
Teia Sponte vicepresedinte
Valeriu Argaseala director executiv


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.