Premier League, forul care guverneaza prima liga de fotbal din Anglia, vrea sa oblige cluburile care promoveaza in prima divizie sa aiba incalzire subterana, dupa ce Blackpool, nou promovata, si-a amanat deja doua meciuri din cauza conditiilor meteo.

Problema cea mai mare pentru Premier League o reprezinta nou-promovata Blackpool, care si-a amanat deja doua partide. Blackpool este singurul club din prima liga care nu are incalzire sub gazon, iar Premier League ar putea introduce in manualul de licentiere obligativitatea amenajarii unei asemenea instalatii, scrie MEDIAFAX.

Cele doua partide pe care Blackpool le-a amanat sunt impotriva formatiilor Manchester United si Tottenham Hotspur, ambele echipe fiind implicate si in Liga Campionilor, ceea ce face si mai dificila reprogramarea acestora pentru lunile februarie si martie, cand se vor desfasura meciurile din optimile competitiei europene.

Premier League a programat meciul dintre Blackpool si Manchester United pentru 25 ianuarie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.