Formatia Steaua Bucuresti a ratat calificarea in 16-imile Ligii Europa, dupa ce a fost invinsa, miercuri, in deplasare, de Napoli, in ultima etapa a grupei K a competitiei.

Golul echipei italiene a fost marcat in minutul 90+2 de Cavani, care a trimis mingea in poarta, din trei metri, la un corner executat de pe partea dreapta, potrivit MEDIAFAX.

Pentru a reusi calificarea in primavara europeana, Steaua avea nevoie de cel putin un egal in partida cu Napoli.

In urma calificarii, formatia patronata de Aurelio De Laurentiis a primit un bonus de 200.000 de euro si ar putea primi inca 300.000 daca ar ajunge in optimi, potrivit ProSport.

"Nimic nu poate fi mai frustrant decat un gol primit in ultimele minute ale prelungirilor, iar asta in contextul in care italienii au cucerit 4 puncte din confruntarile cu Steaua prin goluri marcate in minutele 97 si 95. Echipa noastra a facut un joc foarte bun la Napoli, s-a aparat, organizat si a atacat curajos, inpunand de foarte multe ori linistea pe stadionul napoletan. Din pacate, ghinionul face parte din jocul de fotbal si in acest meci a purtat tricoul galben al Stelei, Cavani a marcat norocos in urma unui corner in minutul 95 al jocului. Asa s-a scris istoria acestui joc in urma caruia Steaua a parasit Uefa Europa League cu fruntea sus", se arata pe site-ul oficial al Stelei.

Steaua a incasat pana acum 1,42 milioane de euro in urma participarii in aceasta editie a Europa League, in care a obtinut 3 egaluri si o victorie, bani la care se vor adauga, ca si in cazul lui Napoli, cei rezultati din vanzarile de bilete si din drepturile de televizare, care vor fi calculati in functie de cota de piata a ros-albastrilor.

Napoli: 26. De Sanctis - 14. Campagnaro (77. Sosa '52), 28. Cannavaro, 6. Aronica - 11. Maggio, 21. Yebda (12. N.Dumitru '62), 5. Pazienza, 3. Vitale (8. Dossena '79) - 18. Zuniga, 7. Cavani, 17. Hamsik. Antrenor: Walter Mazzarri.

Steaua:
12. Tatarusanu - 29. Bonfim, 18. Martinovici, 23. Geraldo Alves, 14. Latovlevici - 6. Gardos (26. Bicfalvi '65) - 7. Szekely (91. Matei '90+4), 21. Ricardo Gomes, 20. Angelov (8. Radut '89), 24. Surdu - 28. Stancu. Antrenor: Marius Lacatus.

Antrenorul echipei italiene, Walter Mazzarri, a fost suspendat pentru acest meci, locul sau pe banca tehnica fiind luat de secundul Nicolo Frustalupi.

Citeste si:
Proteste violente în Italia din cauza noilor restricțiilor anti-COVID
Proteste violente în câteva...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.