Fostul lider mondial al clasamentului feminin, Jelena Jakovic, l-a angajat ca antrenor pe Andrei Pavel, potrivit presei din Serbia.

Jankovic a confirmat ca cei doi sunt foarte aproape de a semna o intelegere pentru noul sezon. Jucatoarea in varsta de 25 de ani, una dintre cele trei lidere WTA aflate in activitate, care insa nu a cucerit niciodata vreun titlu de Grand Slam, a traversat in ultima perioada o eclipsa de forma, relateaza Adevarul.

Andrei Pavel a devenit astfel cel de-al doilea antrenor roman care lucreaza cu o jucatoare straina din Top 30, dupa Iulian Vespan, fost jucator roman stabilit in Italia de multi ani, care o antreneaza pe rusoaica Alisa Kleybanova (nr. 25 WTA).

Retras din activitate in 2008, din cauza unei accidentari la spate, si fost ocupant al locului 13 in clasamentul ATP, Pavel, in varsta de 36 de ani, este in prezent capitanul nejucator al echipei de Cupa Davis a Romaniei. De-a lungul carierei sale de jucator profesionist, Pavel a cucerit trei titluri ATP, cel mai important in 2001, la Mastersul de la Montreal. Totodata, acesta are in palmares 7 titluri de dublu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.