Tehnicianul stelist Marius Lacatus a declarat ca atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, nu este un exemplu pentru romani, deoarece un jucator care este mai cunoscut pentru viata sa privata decat pentru realizarile din teren nu poate reprezenta un punct de referinta.

"Mutu nu este un exemplu pentru noi, romanii, deoarece, desi recunoastem importanta sa determinanta pentru echipa nationala, nu poate fi un punct de referinta un jucator mai cunoscut pentru viata sa personala decat pentru ceea ce a realizat in teren", a spus Lacatus, potrivit MEDIAFAX.

Marius Lacatus, care a evoluat la Fiorentina in sezonul 1990/1991, a precizat ca are multi prieteni la Florenta. "Am lasat multi prieteni la Florenta. Sunt sigur ca unii fani italieni care isi amintesc de mine ca jucator de Serie A vor sustine si Steaua mea", a adaugat acesta.

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a fost suspendat noua luni, in acest an, pentru dopaj. In luna octombrie, cu putin inainte de revenirea in teren, Mutu a batut un ospatar intr-un local din centrul Florentei.

Formatia Steaua intalneste, astazi, de la ora 22.05, in deplasare, echipa Napoli, in ultimul meci al Grupei K din Liga Europa, transmis in direct de Pro TV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.