Mai este doar o zi pana la meciul cu Napoli, care se va disputa pe terenul italienilor. Vezi ce masuri se iau pentru meci.

Delegatia echipei Steaua a plecat astazi spre Italia, pentru ultimul meci din grupa K a Ligii Europa cu formatia Napoli. Ros-albastrii au nevoie de cel putin o remiza pentru a se califica in 16-imile competitiei.

UEFA a bagat Steaua si Napoli in sedinta scriu italienii: "UEFA le atrage atentia conducerii celor doua echipe intr-o sedinta cu 24 de ore inainte de meci ca partida este numita una cu grad inalt de risc. A fost delegat un observator pentru a verifica masurile de siguranta - scotianul Kenneth Scott. Vor fi observate atent comportamentele celor doua galeriii la meci" noteaza italienii, potrivit Sport.ro.

  • Antrenorul SSC Napoli: Steaua este in avantaj

Antrenorul echipei SSC Napoli, Walter Mazzarri, a declarat ca formatia sa are la dispozitie doar un rezultat din trei, astfel ca Steaua Bucuresti se afla in avantaj, informeaza site-ul napolimagazine.com. "Nu stiu daca este cea mai importanta partida de cand sunt aici. Cu siguranta este o partida importanta, deoarece suntem singura echipa italiana ramasa in cursa calificarii in Liga Europa. Jucam pe teren propriu, dar avem la dispozitie un singur rezultat din trei, astfel ca Steaua este in avantaj. Vreau de la jucatorii mei sa evolueze cu inima si cu cap. Vom incerca sa inscriem un gol mai mult decat adversarii. Va fi o mare presiune", a spus Mazzarri, potrivit MEDIAFAX.

  • Recomandari pentru fanii stelisti care asista la meciul cu Napoli

Jandarmeria Capitalei, in colaborare cu Politia din Napoli, recomanda fanilor stelisti care vor fi prezenti la meciul Napoli - Steaua, sa se deplaseze in grup, sa nu afiseze ostentativ insemnele clubului stelist, dar si sa fie atenti la hotii de buzunare.

Totodata, Politia din Napoli recomanda suporterilor romani sa se deplaseze, dupa sosirea in oras, in zona Varco Pisacane, zona ce va fi securizata. De aici, suporterii romani prezenti vor fi transportati cu autobuze catre stadion, cu aproximativ doua ore inainte de inceperea partidei de fotbal. Politia din Napoli recomanda suporterilor sa ramana in zona securizata sau in proximitatea acesteial.

"Poarta de acces pentru sectorul destinat oaspetilor este poarta numarul 33, inscriptionata in limba italiana OSPITI INGRESSO - GATE 33. Biletul de acces este prevazut cu un cod de bare si permite accesul in stadion prin introducerea sa in dispozitivele electronice de citire, pozitionate langa turnicheti. Inainte de a ajunge in zona de acces, biletele vor fi controlate de catre reprezentantii firmei private de securitate, dupa care va urma controlul corporal executat de politistii napoletani", se mentioneaza intr-un comunicat.

Citeste si:
Proteste violente în Italia din cauza noilor restricțiilor anti-COVID
Proteste violente în câteva...

Steaua intalneste, miercuri, de la ora 22.05, in deplasare, echipa Napoli, in ultimul meci al grupei K din Liga Europa, transmis in direct de Pro TV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.