Ministrul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, Daniel Funeriu, a participat, luni, la "Gala barcilor de aur" organizata de Federatia Romana de Kaiac-Canoe. La finalul festivitatii, acesta a confundat forul condus de Ioan Barladeanu cu cel condus de Elisabeta Lipa, FR de Canotaj.

La finalul ceremoniei de premiere a sportivilor medaliati la campionatele europene si mondiale din acest an, presedintele Ioan Barladeanu l-a invitat pe ministrul Funeriu sa prezinte impreuna noua sigla a Federatiei Romane de Kaiac Canoe.

Aflat pe podium, ministrul a invitat-o pe Elisabeta Lipa, presedintele Federatiei Romane de Canotaj, sa prezinte impreuna noua sigla.

Aceasta a refuzat, insa Funeriu a insistat, moment in care chestorul CS Dinamo i-a transmis ministrului ca sigla este a FR de Kaiac-Canoe si nu a FR de Canotaj. Raspunsul lui Funeriu a fost:"A, am inteles, e kaiac-canoe".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.