Tatal lui Banel Nicolita povesteste, resemnat, cum nu mai este acceptat de familie. Spune ca nici Banel nu mai vrea sa stie de el si ca l-a gonit de la stadion cand s-a dus sa-l vada.
Despartit de cinci ani de familie, tatal lui Banel Nicolita a pribegit de colo-colo, muncind pentru mancare si un acoperis deasupra capului. De doi ani locuieste in satul Fantanele, langa Cojasca, sat de romi, unde munceste cu ziua. "Momentan muncesc la tigani cu ziua. N-am un loc stabil. Azi aici, maine la Targoviste, poimaine la Bucuresti, unde o fi! Nu vreau sa cer, nu vreau nimic gratis de la nimeni", a declarat acesta pentru Adevarul.

  • „Mi-e tare dor de Banel"

„Banel a fost baiat bun si ascultator. In Faurei a facut sapte clase, mai s-a dus la scoala, mai nu s-a dus, a ramas si repetent... I-am spus ca, daca nu-i place scoala, sa se duca sa bata mingea pe maidan. Nu i-am spus-o cu rautate, ci ca alternativa. De la 16 ani a plecat ca jucator la Braila. De cand joaca la Steaua, doar o data am vrut sa merg la stadion sa-l vad, dar nu m-au primit. A pus bodyguarzii sa ma goneasca. Ce sa fac, daca el fuge de mine si zice ca nu sunt taica-sau? Dar mi-e tare dor de el, chiar daca nu mai vrea sa stie nimic de mine"
, spune Marian Nicolita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.