Cabral, Calin Popescu Tariceanu, Ovidiu Herea, Corina Ungureanu, Monica Iagar, Ovidiu Lipan Tandarica si Adelina Varciu sunt o parte dintre sportivii si persoanele publice care au testat pentru cateva minute emotiile si adrenalina unei competitii automobilistice, fiind invitati in dreapta, alaturi de cei mai buni piloti la raliu si viteza in coasta, in cadrul unui Rally Show incendiar gazduit de orasul Sinaia.
Timp de cateva ore, Vali Porcisteanu, Manu Mihalache, Titi Aur, Marco Tempestini, Bogdan Marisca, Adrian Raspopa, Viorel Ivan, Norris Mageanu au topit zapada de pe asfaltul si macadamul din centrul statiunii prahovene . Sportivii de la off-road au fost reprezentati de Bogdan Oprea (BGS) care a facut o demonstratie cu doua masini special pregatite pentru show-ul de la Sinaia.

Evenimentul a marcat oficial sfarsitul sezonului competitional la sporturile cu motor pe patru roti din Romania, fiind precedat de Gala Campionilor 2010, gazduita de Casino Sinaia. Toti campionii la raliu, viteza in coasta, rally sprint, rally cross, slalom paralel, off-road, karting au urcat pe podium pentru a cupele si medaliile- recompensa pentru rezultatele obtinute in 2010. Kartingul si off-road-ul s-au aflat pe podiumul anual pentru prima data in istoria FRAS.

In anul 2010 campioni in clasamentul general la raliu sunt Dan Girtofan/Mita Lazarescu (locul 3), Vali Porcisteanu/Dan Dobre (locul 2) si Gergo Szabo/ Levente Csegzy (locul 1).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.