Starul brazilian a facut un test ADN pentru a afla daca este tatal unui baietel in varsta de cinci ani, din Singapore.

Fotbalistul a transmis pe Twitter, luni, ca a cunoscut un baiatel care ar putea fi fiul sau. In acest sens, Ronaldo, in varsta de 34 de ani, a efectuat uni test ADN, pentru a afla, oficial, daca este tatal unui baietelului care locuieste in Singapore.

"Viata este plina de surprize, astazi l-am cunoscut pe Alex, un baietel frumos, politicos si sanatos. Acum astept rezultatul si ma voi bucura de responsabilitatile ce imi vor reveni", a scris Ronaldo pe Twitter, potrivit Yahoo News.

Mama lui Alex si Ronaldo s-au cunoscut in 2002, la o petrecere la Tokyo. Cei doi s-au revazut doi ani mai tarziu, pe cand Ronaldo a revenit in Tokyo pentru un turneu al echipei Real Madrid, moment in care cei doi au avut o relatie. Mama baietelului incearca din 2009 sa obtina recunoastrea paternitatii si pensie alimentara din partea fotbalistului.

Ronaldo mai are trei copii, un fiu in vartsa de 10 ani, cu fosta prietena, si doua fetite, de un an, respectiv opt luni, cu actuala sotie Bia Anthony.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.