Figuri emblematice din sportul spaniol s-au alaturat unei initiative pentru ajutorarea copiilor si tinerilor cu sindrom Down.
Fundatia Talita a prezentat noul calendar al campaniei de solidaritate pentru copiii cu sindromul Down. Antrenorul Barcelonei, Pep Guardiola, jurnalista Sara Carbonero, iubita portarului Iker Casillas si selectionerul Spaniei, Vicente del Bosque, s-au implicat in aceasta initiativa, acceptand sa pozeze alaturi de copii si tineri cu deficiente de intelect, relateaza 20minutos.es.

  • Calendarul pe 2011 este realizat cu scopul ajutorarii copiilor si tinerilor cu nevoi speciale
Fondurile obtinute din vanzarea calendarelor vor fi donate asociatiei care militeaza pentru ajutorarea copiilor cu sindromul Down, in vederea integrarii persoanelor cu probleme in societate. Motto-ul campaniei este "Ajuta-ne sa transformam in realitate includerea sociala a fetelor, baietilor si tinerilor cu deficiente de intelect".

S-au mai alaturat acestei cauze pilotul de Formula 1 Pedro Martinez de la Rosa, campionul mondial la Moto2, Toni Elias, alpinista Edurne Pasaban, dar si cantaretul David Bisbal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.