Spaniolul Rafael Nadal, cel mai bun tenisman al lumii, a anuntat ca va disputa un meci demonstrativ in Columbia, pe 21 martie 2011, in compania sarbului Novak Djokovic, ocupantul locului 3 in clasamentul ATP.

"Ziua de 21 martie este perfecta, deoarece ambii jucatori vor evolua la turneul de la Indian Wells, care se va incheia pe 20 martie, iar din Statele Unite pana in Columbia nu este o distanta atat de mare", a declarat Manuel Mate, conducatorul firmei Imla. Acesta a recunoscut ca recentul videoclip filmat de Nadal alaturi de frumoasa cantareata columbiana Shakira l-ar fi putut influenta pe campionul spaniol sa accepte vizita in Columbia, transmite Agerpres.

Responsabilii evenimentului de la Bogota au incercat, initial, sa organizeze un meci intre Nadal si Roger Federer, numarul 2 mondial, insa aducerea elvetianului "nu a fost posibila".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.