Site-urile islamiste au gazduit, joi, anuntul ca editia 2022 a Cupei Mondiale de fotal va fi oragnizata de Qatar, iar vizitatorii forumurilor paginilor web au prezis ca aceasta tara nu va exista la data desfasurarii competitiei, ea urmand a face parte dintr-un mare stat islamic

"Imbecili ce sunteti, stiti ca Al-Qaida este pe punctul de a institui Sharia (n.r. - legea islamica) a lui Allah Atotputernicul? Si, cine stie, Allah poate va da Al-Qaida suficienta putere pentru a controla lucrurile intr-un an, doi, cinci cel mult. In 2022, nu va exista o tara numita Qatar, nici o provincie numita Kuwait si nici Arabia Saudita. In locul acestora, va exista un emirat numit Statul Islamic", a notat un utilizator al formului site-ului Shumukh-al-Islam, sub numele de Hafeed al-Hussein, a anuntat centrul american de supraveghere a site-urilor islamiste SITE, citat de AFP.

"Cu permisiunea lui Allah, in 2022, Qatarul nu va mai exista. In locul sau va fi statul islamic Qatar, sub autoritatea Califatului islamic, fondat de seicul Osama ben Laden in 2017", a scris un alt utilizator, Jubeibib al-Irhabi, informeaza MEDIAFAX.


Qatar va organiza editia din 2022 a turneului final al Cupei Mondiale de fotbal, potrivit votului exprimat, joi, la Zurich, de cei 22 de membri ai Comitetului Executiv al FIFA.
Celelalte candidate pentru gazduirea turneului final al CM din 2022 au fost SUA, Australia, Japonia si Coreea de Sud.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.