Gheorghe Hagi, anmtrenorul echipei Galatasaray este avertizat de sefii sai: "Daca nu vin succesele, Hagi va pleca".

Presedintele clubului Galatasaray, Adnan Polat, a declarat ca tehnicianul Gheorghe Hagi are responsabilitate deplina in ceea ce priveste transferurile, iar in cazul in care nu vor veni succesele, acesta nu va ramane la echipa, la fel ca si directorul sportiv Adnan Sezgin, informeaza presa turca, relateaza MEDIAFAX.

"Adnan Sezgin isi face suta la suta datoria. Nu face el transferurile. El merge la negocieri si in ultima faza vine sa ne prezinte situatia, iar noi il intrebam inca o data pe antrenor si facem transferul. (...) Galatasaray nu mai are sectie de fotbal. Eu am cinci conducatori, iar fiecare se ocupa de ceva. La fotbal, le-am dat toata responsabilitatea lui Sezgin si Hagi. Hagi are autoritate deplina in ceea ce priveste transferurile. Daca nu vin succesele, Hagi nu ramane, si nici Sezgin. Daca va obtine succese, Hagi va continua, daca nu, va pleca", a spus Polat la postul Lig TV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.