Desi ocupa locul sapte in clasament, la opt puncte in spatele liderului Steaua, rapidistii continua sa creada ca pot cuceri titlul de campioana. Ionut Rada, fundasul giulestenilor, a declarat ca important este ca formatia sa sa castige fiecare partida. "Multa lume spune ca nu mai avem sanse la titlu sau la locul doi, dar eu spun ca mai avem. Mai intai trebuie sa castigam meciul cu Bacaul, pentru ca de acum fiecare meci e important si un pas gresit ne poate indeparta si mai mult de echipele din fruntea clasamentului. Oricum, titlul se joaca pana in ultima etapa", a spus Rada ieri inaintea antrenamentului.

Fundasul "alb-visiniilor" spera ca giulestenii sa se obisnuiasca cu doua meciuri pe saptamana, la fel ca echipele puternice din Europa. "Am avut o pauza de care avea nevoie, dar acum o luam de la capat. Sper sa ajungem ca echipele din Europa sa jucam si noi miercuri-sambata, pentru ca acela este fotbalul adevarat. Numai daca avem meciuri multe putem creste in valoare", a explicat Rada.

In alta ordine de idei, Marius Maldarasanu a declarat ca este un avantaj faptul ca Rapid nu evolueaza in prima etapa a grupelor Cupei UEFA. "Probabil ca e mai bine ca nu jucam, pentru ca domnul Bölöni e la Rennes, nea Mircea la Sahtior si in ultimele meciuri vom putea juca unii pentru altii. Noi avem primul meci acasa cu Rennes, iar in functie de rezultat vom vedea ce tactica�vom aborda mai departe. Sper sa rezistam cu doua meciuri pe saptamana", a explicat mijlocasul.