Avocatul ospatarului Berat Recaj a declarat ca Adrian Mutu nu a dat niciun semn dupa ce l-a lovit pe clientul sau, astfel ca procesul va merge mai departe.

"Ma voi intalni cu avocatul partii adverse si cu judecatorul cazului Mutu pentru a prezenta cererea clientului meu. In ultima perioada Mutu nu a dat niciun semn. Procesul va merge mai departe si vom vedea ce decizii se vor lua", a spus Luca Spaziani, relateaza MEDIAFAX.

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a batut un ospatar intr-un local din centrul Florentei, la finalul lunii octombrie. Kosovarul Berat Recaj, care a fost externat din spitalul Santa Maria Nouva la cateva ore dupa incident, a suferit "o trauma contuziva cranio-faciala cu multiple escoriatii, contuzii la torace si abdomen si o fractura de piramida nazala".

Avocatul chelnerului Berat Recaj, Luca Spaziani, declarase ca i-a cerut lui Mutu suma de 10.000 de euro, in schimbul retragerii plangerii.

Citeste si:

Victima lui Mutu: "Fotbalistul m-a lovit si cand eram cazut"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.