Belgianca Kim Clijsters a fost desemnata cea mai buna jucatoare a anului in circuitul profesionist feminin de tenis WTA in urma votului exprimat miercuri la Saint Petersburg.
Clijsters, in varsta de 27 de ani, care a castigat anul acesta cinci titluri, intre care US Open unde si-a pastrat de fapt titlul, a cucerit la varsta de 27 de ani pentru a doua oara in cariera aceasta distinctie, dupa cea din 2005. In afara turneului US Open, jucatoarea belgiana a obtinut victorii la turneele de la Brisbane, Miami, Cincinnati si Mastersul de la Doha, scrie Agerpres.

Argentinianca Gisela Dulko si italianca Flavia Pennetta, care au cucerit sapte titluri, au fost desemnat cele mai bune jucatoare de dublu din acest an.

In fine, cehoaica Petra Kvitova (20 ani), care a disputat prima sa semifinala la un turneu de Mare Slem, la Wimbledon, a fost aleasa cea mai buna tanara jucatoare din acest an.

Citeste si: [Kim Clijsters a castigat US Open pentru a treia oara]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.