La 65 de ani, antrenorul roman Mircea Lucescu marturiseste ca nu vrea sa renunte niciodata la fotbal.

Mircea Lucescu spune ca nu ia in considerare retragerea din fotbal, ba chiarsi-ar dori sa moara pe teren, pentru ca fotbalul i-a dat tot ce este mai bun in viata.

"As vrea sa mor pe teren. Inseamna ca ai trecut prin absolut tot in viata acolo, in mijlocul luptei. E cel mai frumos lucru care i se poate intampla unui antrenor. Cei care am trait o viata pe gazon suntem prea batrani sa mai parasim fotbalul. Bobby Robson, de exemplu, a renuntat o vreme, apoi, ajungand intr-un supermarket, s-a gandit: Ce caut eu aici?. Si s-a intors, desi era bolnav. Nu poti sa te opresti. Degeaba zici ca visezi sa te retragi la un moment dat. Nu poti, pur si simplu. In niciun caz eu nu ma retrag! Niciodata! Ce sa fac? Fotbalul e viata mea si ma tine viu. Antrenorii sunt ca actorii. Nu se retrag. Nu vreau sa ajung ca Brigitte Bardot sa plimb caini", a declarat Mircea Lucescu pentru gsp.ro, potrivit Realitatea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.