Desi are in spate o cariera de trei decenii si jumatate, Roy Hodgson, tehnicianul "cormoranilor", poate constitui veriga slaba a celor de la Liverpool in partida de joi cu Steaua.
Pe langa faptul ca Liverpool va ajunge in Romania fara doi dintre cei mai exponentiali jucatori ai ei: Steven Gerrard si Jamie Carragher, ProSport scrie ca Steaua are sanse sa se impuna in fata englezilorsi "datorita" lui Roy Hodgson.

Este la al 13-lea sezon, dintre care in 10 nu a reusit nicio victorie in deplasare, excluzand rundele preliminare. Mai mult, nici chiar in cei doi ani de succes, in care a ajuns in finala Europa League, cu Internazionale Milano in '96-'97 si cu Fulham in sezonul trecut, nu a avut un palmares pozitiv in meciurile in care nu a jucat acasa. In total, Hodgson are cinci victorii in deplasare in 33 de meciuri disputate in competitiile europene, adica doar 15%, un procentaj mai mic chiar decat cel din Premier League.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.