Ciprian Marica, atacantul echipei germane VfB Stuttgart, a fost amendat de club cu 50.000 de euro, pentru cartonasul rosu primit in minutul 15 al meciului cu Hamburg (2-4), din etapa a 14-a a Bundesligii, informeaza presa internationala, citata de Agerpres.

"In situatia noastra nu e loc pentru egoism. Atitudinea lui Marica a fost de neiertat, echipa a fost slabita din cauza lui, iar acest lucru va avea consecinte. Marica va avea o saptamana urata", a declarat Fredi Bobic, directorul sportiv al lui Stuttgart, formatie clasata pe locul 17, penultimul.

Marica a inscris in minutul 9 primul gol al svabilor, dar a fost eliminat dupa sase minute. Conform presei, jucatorul roman l-a injurat pe arbitru.

Si coechipierului sau Zdravko Kuzmanovic, a fost amendat de catre club cu 25.000 de euro, deoarece jucatorul nu a venit sa-i salute pe suporteri dupa meci.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.