Uniunea Europeana de Judo (EJU) a acordat premiile anuale, printre care se numara si cel pentru antrenorul Florin Bercean, care a fost desemnat cel mai bun antrenor la feminin, din 2010.

"Florin Bercean a fost premiat pentru succesul inregistrat cu sportivele sale in 2010. La Campionatul European, Alina Dumitru si Corina Caprioriu au cucerit medaliile de aur, la Campionatul Mondial, Alina Dumitru a castigat medalia de bronz", se arata in comunicatul EJU, potrivit MEDIAFAX.

Romania mai are un premiu in panoplie, oferit de EJU cu aceasta ocazie, la Kata, prin duo-ul Iulian Surla-Aurelian Fleisz, impartit cu italienii Daniele Mainenti-Andrea Faccioli.

  • Premiul de cel mai bun judoka al anului 2010 a revenit grecului Ilias Iliadis, respectiv Lucie Decosse (Franta), cea mai buna echipa a fost desemnata cea a Olandei (feminin), iar cel mai bun antrenor la masculin in acest an a revenit tehnicianului francez Benoit Campargue.

In total, forul european de profil a oferit 18 premii, ceremonia avand loc duminica seara, la Kiev, cu ocazia Congresului Ordinar al EJU, in prezenta presedintelului IJF, Marius Vizer.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.