Agustin Maidana, un jucator in varsta de 17 ani, de la echipa Cerro, a fost injunghiat in piept de un suporter, in orasul Salto, din nordul Uruguayului.
Atacatorul, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, l-a ucis pe tanar, la finalul partidei pe care echipa Cerro, a jucat-o in liga a treia, in Salto, un oras aflat la 480 km de Montevideo.

Potrivit Herald Tribune, criminalul a escaladat un zid al stadionului, cu scopul de a vedea partida si, in acelasi timp, pentru a nu fi nevoit sa mai plateasca bilet, dar a fost dat jos de acolo, cu pietre. Infuriat, s-a intors acasa, a luat un cutit si a asteptat finalul meciului pentru a-si face dreptate.

Patru persoane au cazut sub loviturile sale de cutit, intre care si tanarul fotbalist Agustin Maidana, in varsta de 17 ani, care fusese suspendat pentru respectivul joc si se afla in tibuna. Maidana a murit, iar ceilalti trei au fost raniti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.