Mai multi suporteri ai echipei de fotbal Petrolul Ploiesti sunt cercetati dupa ce, vineri seara, suparati ca echipa lor favorita a fost invinsa de formatia locala CS Mioveni, pe drumul de intoarcere spre casa, au intrat intr-o benzinarie de unde au furat sticle cu bautura si produse alimentare.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Arges, pe drumul de intoarcere de la Mioveni spre Ploiesti, autocarul suporterilor echipei de fotbal Petrolul a oprit la o benzinarie de pe autostrada Pitesti-Bucuresti, de unde 30 din cei 55 de fani prahoveni au furat mai multe sticle cu bautura si dulciuri, relateaza MEDIAFAX.

Ulterior, intre suporteri si agentii de paza ai benzinariei a izbucnit un conflict, astfel ca la fata locului au intervenit mai multi jandarmi si politisti din Arges care au aplanat scandalul si i-au dus la audieri, la sediul Politiei Municipale, pe suporteri, unii dintre ei in stare ebrietate.

"S-a facut un control in autocar, unde au fost gasite mai multe sticle de bautura, despre a caror provenienta nu au putut sa dea relaii acesti suporteri. Vor fi audiati si li se vor intocmi dosare penale pentru furt calificat, dupa ce vor fi identificate persoanele care se fac vinovate de aceasta infractiune. Exista imagini de pe camerele de supraveghere ale benzinariei", a declarat seful Politiei municipiului Pitesti, comisar sef Mihai Neagoe.

In urma controlului, au fost desoperite mai multe sticle cu bautura - whisky, vodca si bere - marfa fiind recuperata si inapoiata reprezentantilor benzinariei.

Suporterii sunt cercetati in libertate, o parte dintre ei urmand sa fie amendati si pentru tulburarea linistii publice.

Partida CS Mioveni- Petrolul, din etapa a XIII-a a seriei secunde a Ligii a II-a, s-a disputat vineri, de la ora 16.30.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.