Doua dintre gruparile care sustineau echipa Steaua, gruparea Vacarm si gruparea ULTRAS, si-au suspendat activitatea. ,Razboiul fara scrupule dus de club si de cei din Peluza NORD la toate nivelurile pentru a ne inchide gura abuziv si a ne face sa disparem atat ca grup si ca peluza ne-a lasat un gust amar, dezamagiti fiind ca am ajuns in propriul stadion sa fim mult mai in pericol decat in orice deplasare.

Membrii grupului, alaturi de ceilalti membri ai Peluzei SUD, au fost amenintati, agresati, urmariti in unele cazuri in fata propriilor case... Majoritatea acestor acte s-au desfasurat sub incurajarea si complicitatea conducerii clubului si chiar a Jandarmeriei", se arata intr-un comunicat emis de catre gruparea ULTRAS. ,Razboiul" dintre peluzele SUD si NORD dureaza ce aproximativ un an de zile, iar punctul maxim a fost atins la partida Steaua - Otelul Galati. Atunci, cei din SUD doreau sa manifesteze impotriva conducatorilor si a lui Mirel Radoi pentru ratarea calificarii in grupele Ligii Campionilor.

Conform site-ului fc.steaua.ro, conducatorii au cerut fanilor din Peluza NORD sa blocheze accesul ,rebelilor" in stadion, iar suporterii din SUD au fost batuti cu bestialitate chiar la portile stadionului, mai multi ,sudisti" ajungand la spital. Contactat telefonic pentru a explica disparitia celor doua factiuni, Gigi Becali a declarat: ,Eu nu mai pot de Vacarm. Lasa-ma, ba, in pace cu Vacarm. Cine sunt astia, ba? Lasa-ma, ba, in pace cu lumea interlopa?".

Nici fotbalistii nu par deranjati de scandalul iscat intre SUD si NORD. ,Publicul este foarte important, dar nu ma intereseaza. E treaba lor ce fac acolo. Eu nici nu stiu ce factiuni sunt acolo. Nu ma intereseaza", ne-a declarat Petre Marin.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.