Capitanul reprezentativei Angliei, David Beckham, a declarat ca nu are vesti foarte bune privind starea de sanatate a fiului sau, Romeo, care a avut mai multe crize de convulsii in ultima perioada si a fost internat in spital din acest motiv, relateaza Sky News.
Intrebat daca informatiile referitoare la starea sanatatii fiului sau sunt bune, Beckham a declarat: "Nu chiar. Nu sunt foarte bune". "Am traversat una dintre cele mai dificile saptamani din viata mea din cauza crizelor pe care le-a avut fiul meu. A fost foarte greu pentru mine", a declarat Beckham, care a adaugat ca starea lui Romeo este relativ stabila. Fotbalistul, tata a trei copii, a declarat de asemenea ca spera sa stea in Anglia pentru meciul impotriva Poloniei, care va avea loc miercuri, in preliminariile CM-2006. El a adaugat ca, desi va asista la meci, intentioneaza sa aiba grija de copilul sau.

Baietelul, care are trei ani, a fost transportat de mai multe ori la spital in ultima perioada, din cauza unor crize de convulsii a caror cauza nu a fost deocamdata stabilita.Romeo a fost internat la spitalul La Paz din Madrid de doua ori luna aceasta, la interval de mai putin de o saptamana.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.