Tripla campioana olimpica la gimnastica risca sa nu-si poata prezenta, la Nationalele de la Bacau, noul exercitiu la sol, din cauza unei accidentari la picior.

Cu numai patru zile inaintea Campionatelor Nationale de la Bacau, tripla campioana olimpica de la Atena, Catalina Ponor, s-a accidentat la picior. "Sint putin suparat, pentru ca astazi (n.r. - ieri) a trebuit sa opresc antrenamentul. Catalina s-a lovit la o aterizare la sol. In sala de la Constanta spatiul este mai mic. Ea a alergat tare si, speriata ca va intra in perete, s-a oprit. Acum are piciorul inflamat, o doare putin periostul. Am vorbit deja cu un doctor si, in cazul in care durerea nu cedeaza pina miine dimineata (n.r. - astazi), vom merge la control", a declarat antrenorul Matei Stanei.

In cazul in care accidentarea se va dovedi destul de serioasa, tehnicianul constantean intentioneaza sa o menajeze pe Catalina pentru Mondiale. "Daca nu se va simti bine, la Nationale va face doar birna. Pentru noi, importante sint Mondialele de la Melbourne. Pierd doua zile de antrenamente, dar obtin mai mult acolo", a mai spus Stanei.

Daca tehnicianul constantean nu este convins ca Ponor va avea ocazia sa-si prezinte, la Bacau, noul exercitiu la sol, conducerea federatiei de specialitate considera ca accidentarea gimnastei nu este deloc grava. "Astea la mine nu tin, are doar o inflamatie in josul tibiei. Am vorbit sa mearga la un specialist din Constanta care ne-a mai dres noua niste fete. Sint convinsa ca ea va concura fara probleme la Nationale", a afirmat antrenorul federal Anca Grigoras.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.