Comisia de disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal a decis sanctionarea oficialilor Gigi Becali, Victor Piturca, Marian Iancu si Dinu Gheorghe cu suspendare si penalitati financiare, pentru declaratii jignitoare.
Astfel, finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a fost sanctionat in baza art.50.1 cu suspendare pentru doua luni si o penalitate de 15.000 lei.

In baza aceluiasi articol de regulament, presedintele Consiliului de Administratie al FC Timisoara, Marian Iancu, a fost suspendat pentru 3 luni si a primit o penalitate sportiva de 15.000 lei, potrivit MEDIAFAX.

Antrenorul formatiei Universitatea Craiova, Victor Piturca, a fost suspendat patru etape si a primit o amenda de 7.950 lei.

In cadrul aceleiasi sedinte, Comisia de disciplina a LPF l-a sanctionat pe presedintele FC Rapid, Dinu Gheorghe, cu suspendare pentru doua luni si o penalitate de 15.000 lei.

Sesizarea CCA in cazul actionarului FC Dinamo, Cristian Borcea, a primit termen de solutionare pentru sedinta din 24 noiembrie.]

Presedintele FC Timisoara, Marian Iancu, si managerul general al Universitatii Craiova, Victor Piturca, s-au atacat public, scandalul dintre cei doi culminand cu un dialog jignitor pe care l-au avut, prin telefon, intr-o emisiune de la GSP TV. In timp ce oficialul FC Timisoara l-a facut pe Piturca "homosexual", fostul selectioner a spus despre Iancu ca este "garoi", "tigan" si "magraon"
.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.