Fanii englezi care vor efectua deplasarea la Bucuresti pentru meciul Steaua - FC Liverpool, din 2 decembrie, sunt sfatuiti sa fie atenti la hotii din capitala Romaniei, informeaza site-ul oficial al clubului britanic.
Pe langa informatiile legate de accesul in stadion (trafic intens, strazi inchise circulatiei in jurul arenei, interzicerea accesului suporterilor aflati in stare de ebrietate), se mentioneaza ca, in unele baruri si restaurante din Bucuresti, angajatii inceaca sa profite de pe urma turistilor/suporterilor straini si se recomanda solicitarea listei de preturi inainte de a se comanda bauturi sau mancare, scrie MEDIAFAX.

De asemenea, in cazul taximetristilor, se recomanda folosirea vehiculelor care au afisate numele companiei si licenta, suporterii fiind sfatuiti sa se si informreze, in prealabil, asupra pretului calatoriei.

  • Fanilor englezi li se mai recomanda sa fie atenti la hotii de buzunare, in zonele aglomerate, mai ales langa casele de schimb valutar, hoteluri, in mijloacele de transport in comun si in principalele gari.

"Atentie in permanenta la grupurile organizate de hoti deghizati in politisti care solicita actele de identitate si la persoanele care incearca sa distraga atentia, in timp ce complicii lor incearca sa fure ceasuri sau bijuterii!".

In incheierea listei de sfaturi, se recomanda atentie sporita in oras: "Suporterii nostri au o vasta experienta in deplasarile prin Europa, dar le sugeram ca, la Bucuresti, sa fie mereu atenti la ce se intampla in jurul lor si sa nu se departeze de centrul orasului".

FC Liverpool este una dintre adversarele formatiei Steaua in grupa K din Liga Europa. Primul meci dintre cele doua echipe a avut loc in Anglia si s-a incheiat cu victoria gazdelor, scor 4-1. Jocul de la Bucuresti va avea loc joi 2 decembrie.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.