"Toate cuvintele lui Becali m-au deranjat. Dar la suparare si la nervi, poti spune lucruri de care sa-ti para rau", a declarat luni, la sport.ro, antrenorul Stelei, Marius Lacatus, dupa meciul pierdut in campionat, 0-1, cu Gaz Metan Medias.
"Sunt multe de spus vis a vis de rezultat si de jocul prestat de echipa in faza defensiva si faza ofensiva. Nu am avut prea multe situatii de a marca si i-am dat sansa adversarului sa se desfasoare. In a doua repriza am facut un presing mai bun si ne-am creat situatii mai clare de a marca. Din pacate, nu am reusit sa scoatem rezultatul, ceea ce era foarte important. Nu am de ce sa imi iau adio de la titlu. O sa ducem lupta pana la capat. Jucam in trei competitii diferite si incercam sa scoatem maximum din fiecare. Am mai lucrat cu Gigi Becali si stiu ca aceste iesiri pe care le are sunt la nervi, la suparare. Am vorbit cu Gigi Becali. S-a mai linistit, dar cat poti fi de linistit cand esti la 11 puncte de primul loc? Linistit nu poti fi, in niciun caz. Toate cuvintele lui Becali m-au deranjat. Dar la suparare si la nervi, poti spune lucruri de care sa-ti para rau'", a declarat Lacatus, potrivit AGERPRES.



Dupa partida cu Gaz Metan, pierduta de stelisti cu 1-0, Becali s-a apucat deja sa caute antrenor.

"Pai, ii dai milioane de euro unui antrenor ca sa te bata Pustai? Pai, mai bine il iau pe Pustai, nu? Sau il luam pe Sabau, de fapt pe ala nu, ca are religia aia. Poate fi numarul 1 in tagma antrenorilor si tot nu iau un tehnician din randul sectantilor"
.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.