Consiliul National al Audiovizualului (CNA) va analiza saptamana viitoare sesizarea Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii cu privire la emisiunea "Contraatac", difuzata marti seara, pe postul GSP TV, in care Marian Iancu si Victor Piturca s-au jignit reciproc.

Sesizarea transmisa CNA de catre Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii va fi mai intai analizata de Directia Monitorizare, urmand sa intre apoi in atentia Consiliului, a declarat pentru MEDIAFAX Rasvan Popescu, presedintele CNA. Urmatoarea sedinta a CNA se va desfasura marti.

Rasvan Popescu a precizat ca CNA a primit mai multe sesizari in urma emisiunii de la GSP TV, pe care membrii Consiliului le vor analiza impreuna cu adresa de la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii.

Presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, Csaba Ferenc Asztalos, a declarat, miercuri, agentiei MEDIAFAX, ca va solicita federatiei, ligii si Consiliului National al Audiovizualului sa ia masuri in cazul jignirilor pe care si le-au adus Marian Iancu si Victor Piturca in emisiunea de la GSP TV.

  • Presedintele FC Timisoara, Marian Iancu, si managerul general al Universitatii Craiova, Victor Piturca, se ataca public de cateva zile, scandalul dintre cei doi culminand cu un dialog jignitor pe care l-au avut, marti seara, prin telefon, in emisiunea de la GSP TV. Oficialul FC Timisoara l-a facut pe Piturca "homosexual", iar fostul selectioner a spus despre Iancu ca este "garoi", "tigan" si "magraon".

Inaintea inceperii editiei 2010-2011 a Ligii I, Comitetul de Urgenta al Federatiei Romane de Fotbal (FRF) a decis monitorizarea persoanelor care recidiveaza cu declaratii jignitoare sau calomnioase, urmand ca aceastea sa fie excluse din activitatea fotbalistica sau sa fie declarate "persona non grata".

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.