Atacantul roman Adrian Mutu a tinut sa le multumeasca suporterilor echipei italiene de fotbal Fiorentina, care au fost tot timpul alaturi de el si l-au sustinut, dupa problemele pe care le-a avut pe parcursul acestui an.

Patronul clubului Fiorentina, Andrea Della Valle, s-a declarat la randul sau impresionat de primirea de care a avut parte Mutu la primul sau meci disputat la Florenta dupa suspendarea de 9 luni in cazul sibutramina, scrie AGERPRES.

"Mi-a placut caldura cu care publicul l-a intampinat pe Mutu, precum si modul in care Adrian a jucat. Stiam ca este un fenomen, pe teren... Pentru restul, de astazi va trebui sa ascundem cheile in timpul canonamentelor, pentru ca el sa nu mai poata iesi seara. Am vorbit chiar si cu sotia lui, in tribune, si mi-a spus ca si ea se va implica pentru a-l tine linistit
", a spus Della Valle.

  • Mutu a fost decisiv pentru Fiorentina

Chiar daca nu a inscris, Mutu si-a pus amprenta pe meciul, de ieri, in fata lui Chievo prin implicarea in faza golului inscris de formatia sa, scrie libertatea.ro.

“Doar Mutu o duce inainte pe Fiorentina”, a scris Gazzetta dello Sport in cronica live a meciului.

Site-ul fiorentina.it i-a acordat lui Adrian Mutu nota 6+ si a caracterizat astfel evolutia atacantului roman: “Am avut impresia ca toti ceilalti jucatori ai Fiorentinei asteptau ca Mutu sa inventeze ceva, sa initieze o actiune care sa rupa echilibrul. Revenirea romanului este un castig clar pentru echipa”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.