Dupa ce a pierdut acasa in fata finalistei de anul trecut a Ligii Campionilor, Ciudad de Real, handbalistii de la Dinamo au fost spulberati in cel de-al doilea meci din grupa de ungurii de la Veszprem, cu 37-27. Liga Campionilor pare o caciula prea mare pentru romani. Primele doua locuri par acontate deja de spanioli si de maghiari, asa ca dinamovistii trag pentru locul trei in grupa, care le asigura calificarea in CUPA IHF. Dinamo a inceput bine confruntarea de la Veszprem. A condus cu 6-5, insa a avut o perioada moarta, in care i-a lasat pe unguri sa se distanteze la 12-6.

Aportul nul al extremelor Ghionea si Voica si al interilor Balea si Jurca, precum si ratarea unor lovituri de la 7 metri de catre ai nostri le-au prilejuit gazdelor sa se distanteze decisiv. intr-un alt meci din grupa F, Ciudad Real a trecut la pas, cu scorul de 39-24 (20-11), de formatia Tatran Presov, din Slovacia. in urmatorul meci, Dinamo va intalni la 15 octombrie pe teren propriu formatia Tatran Presov, cea mai slaba formatie din grupa. Dupa doua etape, clasamentul grupei F este urmatorul: 1. MKB Veszprem 4 puncte, 2. BM Ciudad Real 4 p, 3. Dinamo Bucuresti 0 p, Tatran 0 p.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.