Presedintele ANAF a declarat ca agentia pe care o conduce a cistigat litigiile cu societatile in care au fost ascunse datoriile de aproape o suta de miliarde de lei vechi ale Rapidului
Procesele vicepremierului Copos cu guvernul sau merg din ce in ce mai prost: UFC Rapid si Pro Rapid, societatea respectiv fundatia unde au incercat sa fie ascunse datoriile de 85 de miliarde de lei vechi (conform actualizarii din luna mai) ale Rapidului, au pierdut procesele pe care le aveau pe rol cu Ministerul Finantelor. Bodu a afirmat acest lucru intr-o emisiune TV, spunind si ca Dinamo si Steaua au si ele pe rol procese pentru ca societatilor datornice din care s-au desprins actualele grupari sa le fie esalonate restantele. Bodu s-a aratat in continuare intransigent cu datornicii din fotbal, amenintind cu sechestrul in cazul in care situatia nu se reglementeaza rapid. Cluburile insa recurg la stratageme juridice cu efect paliativ: actionarea in judecata a Ministerului Finantelor, deoarece pe timpul judecarii litigiilor echipele pot juca bine mersi in Divizia A.

In acest timp, din lumea occidentala mai soseste un exemplu dur pentru fotbal: Real Sociedad San Sebastian este la un pas de faliment. Presedintele Miguel Fuentes a declarat ca gruparea basca (de doua ori campioana a Spaniei) este aproape de dezastru, datoriile sale fiind estimate la 30,9 milioane de euro. Vesticii nu se joaca in aceste cazuri, Elvetia, Italia sau Franta trimitind in diviziile inferioare, fara remuscari, cluburi care nu au putut prezenta la inceputul sezonului garantii financiare.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.