Finantatorul FC Steaua a declarat ca regreta transferurile facute in ultima perioada, comparand achizitionarea unor jucatori cu arderea a cinci milioane de euro in propria curte.

Am dat foc la vreo cinci milioane de euro in perioada asta de transferuri. Ca si cand am luat cinci milioane, din alea de cinci sute, le-am pus in curte si le-am dat foc. Exact asta am facut in perioada asta. Ca mai bine nu luam", a declarat Becali, potrivit MEDIAFAX.

Becali i-a criticat pe ambii atacanti ai Stelei de la meciul cu Gloria Bistrita, Pantelis Kapetanos si Marius Bilasco. "Sunt oameni care nu merita. Faci atatea lucruri pentru ei, faci eforturi, dai bani. Nu sunt bani putini. Kapetanos ia 25.000 de euro pe luna. Sunt bani. Cand intri pe teren, da-ti viata. Bilasco atata poate. Dar Kapetanos a demonstrat ca stie, ca poate", a adaugat Becali.

  • Stelistii nu isi vor mai primi banii!

Becali a mentionat ca sunt multi jucatori de la Steaua care nu-si vor primi banii din contract din cauza evolutiilor slabe. "Fiecare om in viata trebuie sa merite banii pe care ii primeste Cum sa iei bani degeaba? Iei bani daca ii meriti. Cine consider eu ca merita, va lua banii. Voi face o lista. Nu toti sunt vinovati. Cine nu merita, nu ia banii. Dar mergem pe lege, pe regulamente, cum e normal. Sa depuna hartii. Eu fac pe lege. Sunt si jucatori care merita. O sa-i alegem pe aia care sunt si o sa vedem care merita si care nu merita. Sunt si jucatori de perspectiva. Sunt unii pe care nu pot sa-i las liberi. Au perspectiva, sunt de viitor, au valoare", a adaugat Gigi Becali.

Patronul stelist a anuntat ca nu se va mai implica emotional la Steaua si nu va mai merge cu echipa in deplasare: "Pentru ce sa dai bani, sa te imbolnavesti? Pentru ce? Nu mai inteleg nimic ce fel de oameni sunt. Emotional, cu siguranta, nu ma voi mai implica. Si chiar e posibil sa nu ma mai uit la meciuri. Bine, la astea din Ghencea vin, asa ca relaxare. La alea din deplasare nu mai merg. Am spus de mai multe ori si tot nu m-am tinut de cuvant, dar acum asa va fi. Nu mai merg. Ce rost are, pentru ce?",

Cu privire la clasamentul Ligii I, Gigi Becali considera ca Steaua n-ar putea ocupa nici locul zece. Steaua a fost invinsa, duminica, in deplasare, de formatia Gloria Bistrita, cu scorul de 1-0 (1-0), intr-un meci din cadrul etapei a XIII-a a Ligii I.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.